Badatelské zaměření

bibliografie

Studium

2013 Český jazyk a literatura (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta: Mgr.)
2011 Český jazyk a literatura (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta: Bc.)

Zaměstnání

2018– Ústav pro českou literaturu AV ČR, Česká literární bibliografie, bibliograf
2016–2018 Divadelní noviny – redaktor; nakladatelský redaktor na volné noze
2014–2016 Nakladatelství Academia – redaktor
2013–2014 Hospodářské noviny – korektor

Výběrová bibliografie prací evidovaných v ASEP

Články

Melichar, D. – Introvič, P. 2018. Nejlepší sedlina společnosti. Lógr 8(30), 2-17.

Melichar, D. 2018. Ozvěny archaické zkušenosti.. Poznámky k recepci a uvažování nad dětskou poezií. Lógr 8(29), 47-56.